Iphone 4 dua të kaloj në 5.0.1 duke ruajtur basebandin

classic Classic list List threaded Threaded
7 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Iphone 4 dua të kaloj në 5.0.1 duke ruajtur basebandin

miri
This post was updated on .
Pershendetje!
Kam nje Iphone 4, por e kam me versionin e vjeter 4.2.1, dhe Modem Firmware 03.10.01. Dua te instaloj 5.0.1, por pa i ndryshuar baseband pasi e kam me Gevey Sim. A ka ndonje menyre per ta bere kete pa e bllokuar tel.
Faleminderit
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 4

dendi
Administrator
Nuk e intalon dot më iOS 5.0.1, tani të instalohet automatikisht iOS 6.0.1. Mund të presësh sa të dalë jailbreak dhe më pas të kalosh në iOS 6 me preserve baseband.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 4

miri
Por a mundem te instaloj tani 6.01 me preserve baseband? Nuk ka problem per jailbreak. Nuk me nevojitet. Faleminderit
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 4

dendi
Administrator
Për momentin jailbreak është vetëm tethered dhe mund të hasësh ndonjë problem, unë të këshilloj të presësh edhe pak. Megjithatë me me Sn0wbreeze mund të ruash basebandin duke shkuar tek expert mode.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 4

miri
A ka mundesi te me tregosh ndonje guide per te vene 6.01 pa ndryshuar baseband? Nuk me duhet ti bej jailbreak(mund ta mbaj dhe pa cydia).
Faleminderit
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 4

dendi
Administrator
Përdor programin Sn0wbreeze ai ka një opsion Preserve baseband për të ruajtur basebandin por nuk ta sugjeroj pasi Gevey sim që ke ti mund të mos punojë me iOS 6
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 4

ihelper
In reply to this post by miri
po nese stvynet jailbreak atehere e paske iphoni-n full unlock edhe nuk te vynet me rujt baseband-in.