Iphone 4 buckup restore ne iphone 5

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Iphone 4 buckup restore ne iphone 5

daba97
Pershendetje,

kam blere nje iphone5 dhe desha ti beja restore nga backup-i i iphone 4 te cillin e kam jailbreak....
A do tu shfaqte ndonje problem ne iphone5?

Faleminderit shume...
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 4 buckup restore ne iphone 5

dendi
Administrator
Asnjë lloj problemi. Backup ti e bën me iTunes ose iCloud dhe të kalon automatikisht gjërat e ruajtura, jailbreak në këtë rast nuk ka të bëjë. Mund ta bësh pa frikë!