Iphone 3g Notifications?

classic Classic list List threaded Threaded
9 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Iphone 3g Notifications?

dardan.ar
A din ndokush ndonje tweak funksional per aktivizimin e notifications.
Kam provuar push doctor por nuk me ka funksionuar?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 3g Notifications?

dendi
Administrator
This post was updated on .
Atehere ky i njoftimeve push eshte nje problem qe ka lidhje shpesh me aktivizimin e kartes sim. Kete problem e kane ne pergjithsi iPhone qe perdoren me chip ose qe kane nevoje per Ultrasn0w per tu aktivizuar. Provo njehere programe si Push Fix ose Push Doctor, ndoshta mund ta zgjidhesh kete problem.

Gjithashtu kontrollo edhe postin e vjeter pasi te kam publikuar edhe nje guide te fundit per te zgjidhur problemin tend.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 3g Notifications?

dardan.ar
Me fal qe po pergjigjna me vones por tash kto dit e kam instaluar edhe push dostor edhe push fix por me eshte qregulluar edhe me shume pershkak se psh nese me vjen nje sms ne tel vjen notifikimi qe me ka ardhur por vazhdon perseri pas 5 minutave(dmth ben zhurma e sms por sms eshte i njejte)
Tash mendoni qe duhet te bej restore firmware dhe ta instaloj prej fillimit push doctor ose push fix apo si tja bej??
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 3g Notifications?

dendi
Administrator
Nese te vjen njofimi i sms-ve edhe ti nuk e lexon ate atehere eshte normale qe te vij perseri njoftimi. Ne rast te kundert mund te kete krijur ndonje konflik ne Cydia njeri nga programet qe ke instaluar dhe ke kete Ƨrregullim te njoftimeve, qe mund ta zgjidhesh edhe me nje restore!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 3g Notifications?

dardan.ar
ok mendoj ta bej restore sonte ose neser por pas restore cilin me preferon ta instaloj
push doctor apo push fix 2.0
ky i fundit me duket se pa licenc nuk ben :(

e keqja eshte se as viberin nuk po muj ta konfiguroj sepse nuk po bejn notifications sepse po thot diqka connect via itunes...
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 3g Notifications?

dardan.ar
ndersa perpara viberi nuk ishte problem te konfigurohej
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 3g Notifications?

dendi
Administrator
Mund ta provosh njehere edhe me kete guiden ketu nese funksionon edhe per ty http://www.iphonealbania.net/2012/04/si-te-rregulloni-njoftimet-push.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 3g Notifications?

dardan.ar
po e kam pare kete tuto por problemi eshte se une e kam IOS 4.2.1
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 3g Notifications?

dendi
Administrator
Provo ti besh nje restore