Internet

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Internet

Bledi
Vellai im ka iphone 3 G dhe karte vodafon jo me kontrate sa here aktivizon internetin (data) pa kryer asnje veprim mbas 5 minutash kur mat se sa leke ka ne tel shikon qe leket pakesohen jo 10 leke ka raste 20 leke pse ndodh kjo dhe si i behet qe mos te harxhoje derisa nuk hap asnje aplikacion.
Kurse une kam Iphone 4 dhe karte Amc me kontrate kur me vjen fatura e detajuar nga amc shikoje qe kam harxhuar internet me byte 500,600 por ne orare fikse si psh 9 ore rrjesht
09.02.11
10.02.11
11.02.11
12.02.11
13.02.11
etj pra ora ndryshon kurse minutat dhe sekondat jane fikse pse ndodh ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Internet

the_lizard_king
Administrator
Me shumë mundësi ke ndonjë aplikacion që përdor paketa interneti dhe të lidh automatikisht. provo te ç'aktivizosh lidhjen me rrjetin 3G ose Edge. dmth mos  e  ler automatikisht, ktheje që lidhja me rrjet interneti të mos bëhet automatikisht.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Internet

Bledi
Flm po ku ta bej ?

Sent from my iPhone

On Feb 20, 2012, at 14:49, "the_lizard_king [via Forum iPhone Albania]" <[hidden email]> wrote:

Me shumë mundësi ke ndonjë aplikacion që përdor paketa interneti dhe të lidh automatikisht. provo te ç'aktivizosh lidhjen me rrjetin 3G ose Edge. dmth mos  e  ler automatikisht, ktheje që lidhja me rrjet interneti të mos bëhet automatikisht.If you reply to this email, your message will be added to the discussion below:
http://forum-iphone-albania.630.n6.nabble.com/Internet-tp4487503p4487770.html
To unsubscribe from Internet, click here.
NAML
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Internet

the_lizard_king
Administrator
Shko tek Impostazioni-> Generali -> Rete -> dhe fik nga aty "Dati Cellurare" dhe "abilita 3g" që sme kujtehet ca i bie anglisht tani