Home Button "Crashed"

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Home Button "Crashed"

theshqiprons
Siq e dini edhe me pare, apo nga "Postimet e me parshme" u kam treguar qe kam nje:
iPod touch 4G
Version: 5.1.1

po kesaj rradhe deshiroj te ju pyes me detajishte:
Problemi esht keshtu, ky iPod qe kam une, ne keto momente eshte JAILBREAK, dhe nga disa probleme qe kam pasur, me eshte prishur "Home Button" dmth Butoni Home (Shqip).

Arsye-ja e pyetjes:
- A mund te beje update ne versionin 6.1 dhe pastaj te pres deri sa te dal ne treg, Jailbreak 6.1, apo ndoshta ju do te ma deshmoni ndonje teme adekuate per kete ceshtje, por nese egziston mundesia qe te beje update ne 6.1 pastaj te kthehem ne 5.1.1 me ane te "downgrade" do tu isha shume mirenjohes.

e keni parasysh qe "Home Button" eshte Crashed/i prishur.

Respekt, Faleminderit mbi te gjitha ato qe beni per neve, jeni te paret!
Gjitha replikat i pres me mireseardhje (:
iPhoneAlbania.Net
Vendi ku shqiptaret diskutojne per Apple ...
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Home Button "Crashed"

dendi
Administrator
Besoj që të intereson një guidë se si të bësh jailbreak edhe kur ke butonin home të prishur? Për ti kthyer përgjigje kësaj pyetje na duhet të presim programin Evasi0n dhe të shohim nëse kërkohet patjetër butoni Home për të bërë jailbreak.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Home Button "Crashed"

theshqiprons
Ben edhe nje guide, por a mundem qe une ta beje update dhe pastaj te kthehem ne kete version qe jam tani, por pa ndihmen e "Home Button" ?
iPhoneAlbania.Net
Vendi ku shqiptaret diskutojne per Apple ...
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Home Button "Crashed"

dendi
Administrator
Për momentin nuk mund të kthehesh nga iOS 6.1 në iOS 5.1.1 pasi nuk ka dalur akoma një program që e bën të mundur, dimë vetëm që po punohet për të realizuar një program që bën downgrade.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Home Button "Crashed"

theshqiprons
Kam arritur me sukses te beje Jailbreak ne iOS 6.1 me ane te guides tuaj :)
Faleminderit juve.
iPhoneAlbania.Net
Vendi ku shqiptaret diskutojne per Apple ...