Guida

Diskutime dhe kërkesa të ndryshme mbi guidat e iPhone Albania
Topics (16)
Replies Last Post Views
Si mund te ja bej invite all friends direkt nga iphone ?? by Ndriqim
0
by Ndriqim
Si të krijoj një Apple ID pa kartë krediti? by kleant
1
by Paranormal Attack
Si te mund ta bej Downgrade iOS7 ne iOS6 ? by Ndriqim
2
by beharx
Whited00r 6 per iphone 3g carrier locked ??? by genxi
0
by genxi
Si të importoj kontaktet nga iPhone në Samsung by Idet
1
by dendi
Si mund ta di karrieren e sakte e iphone by besimm
1
by dendi
Ringtone by Gent321
1
by dendi
MyWi 5.0 by Bledi
14
by Ervini
Si te bej update nje iPhone? by Fatmir Shaptej
1
by dendi
Si te trasferoj Video nga kopjuteri ne iphone? by luljani
6
by the_lizard_king
z.morina by Zejnel Morina
1
by dendi
Si te vendosim Sbsettings ne Qendren e Njoftimeve? by bobby
1
by dendi
Si te modifikojme emailin e Apple ID? by Zejnel Morina
1
by dendi
shtimi i fotove ne iphone by luljani
4
by dendi
Si te aktivizoj Facetime dhe iMessage? by olt
2
by JoL
Flashplayer11 by Bledi
3
by the_lizard_king