Gift Card Apple, si t'i shpenzoj paratë e ngelura?

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Gift Card Apple, si t'i shpenzoj paratë e ngelura?

glenolli
This post was updated on .
Pershendetje, para disa kohesh mora dhurate nje Gift Card dhe pasi e shpenzova me kane ngelur vetem 0.42 Paund. Si mund te heq dore nga ato ose ti dhuroj ose ti shpenzoj?
Faleminderit
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iTunes balance remaining - Can not change store

dendi
Administrator
Mund të blesh ndonjë aplikacion apo këngë që ka çmimin që të ka ngelur, por janë shumë pak.