Gevey sim nuk me tregon emrat e regjistruar

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Gevey sim nuk me tregon emrat e regjistruar

besimm
Kam nje iphone 5 me gevey sim, kur me therret dikush edhe pse e kam te regjitruar me emer , ne ekran nuk me shfaqet emri por vetem numri. A ka ndonje mundesi qe ta shfaq ne ekran emrin e personit qe therret. Ju lutem na ndihmoni per ket problem.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Gevey sim nuk me tregon emrat e regjistruar

dendi
Administrator
Duhet ti regjistrosh numrat me prefiksin e shtetit !
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Gevey sim nuk me tregon emrat e regjistruar

besimm
Edhe me prefiks e kam provuar, por nuk me ben.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Gevey sim nuk me tregon emrat e regjistruar

dendi
Administrator
Mund ta ketë edhe gevey sim fajin se nganjëherë nuk i njeh mirë valët. Provoje njëherë të regjistrosh tek një kontakt të njëjtin numër njëherë me prefiks dhe një herë pa prefiks dhe shiko të del numri kur i telefonon.