Gevey Sim

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Gevey Sim

Aminoz
Nje shok ka iphone 4 me Gevey Sim amundet me ba jailbreak normal si ket tjert edhe te punoj iphoni pa Gevey Sim ???
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Gevey Sim

the_lizard_king
Administrator
Jo, absolutisht jo. update duhet ta bej vetem duke ruajtur baseband. nqs ben update me itunes i bllokohet
ani
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Gevey Sim

ani
pershendetje adm!
une ekam futur iphonin ne laptop dhe me doli automatikisht itunes, kjo do te thote qe eshte bllokuar??? a ka zgjidhje per kete nese po..ju lutem na sqaroni pak.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Gevey Sim

the_lizard_king
Administrator
Cfare iphone ke? e perdor me chip? cfare versioni të iOS ke instaluar?