Gevey Sim

Diskutime dhe kërkesa të ndryshme që kanë të bëjnë me zhbllokimin e një iPhone me anë të Gevey Sim
Topics (12)
Replies Last Post Views
A mund të bëhet restore një iPhone me chip? by ergys1990
1
by Paranormal Attack
Me çfarë lloj Gevey mund të zhbllokoj iPhone 4S me iOS 6.1.2? by kiki
1
by dendi
e kam iphoni 4s po kam problem me numrat by burim_zh
17
by andi.jom
Kush ka problem me contact number ja zgjidhja 100 % e sigurt by rentton
1
by burim_zh
iphone 4 unlock gevey by valon
2
by albi
Po pres Gevey Sim, a duhet te bej update ne iOS 5.1? by ani
2
by ani
A ka dale gevey per te zhbllokuar iPhone 4S? by drilon
1
by dendi
Pershendetje! by Emiljano
9
by dendi
cbllokim i Iphone 4 version 5.0.1 (9A405) by ani
3
by the_lizard_king
Gevey Sim by Aminoz
3
by the_lizard_king
version 5.0.1 baseband 04.11.08? by erduan
2
by the_lizard_king
gevey sim per 04.11.08 ? by genxi
1
by dendi