Fotot qe nuk hapen pas installimit te OS7

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Fotot qe nuk hapen pas installimit te OS7

vgjorga
Mirdita.!!
Pas azhornimit te fundit me OS7 te iPhonit tim 4S nje pjese e fotove dhe e videove nuk hapen. I shoh si elemente ose si ikona por nuk hapen. Perpara se te beja azhornimin me OS7 bera dhe nje backup ne iCloud nga telefoni. Ikonat e fotove qe verej nuk me dalin ne formatin .jpg por .thm dhe .thp. Ndersa kur dua te hap nje video me jep mesazhin "Impossibile trovare l'URL richiesto su questo server"
Ju lutem, mund te me ndihoni.
Vlashi
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Fotot qe nuk hapen pas installimit te OS7

Paranormal Attack
beji nje restore
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Fotot qe nuk hapen pas installimit te OS7

dendi
Administrator
In reply to this post by vgjorga
Në rradhë të parë provo të instalosh iOS 7.0.2, nëse nuk zgjidhet problemi që ke, atëherë duhet t'i bësh Restore.

http://www.iphonealbania.net/2012/02/kendi-fillestareve-si-te-beni-restore.html