Formatim te macbook air model A1304

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Formatim te macbook air model A1304

fatmiri
Pershendetje kam nje makbook air model A1304 deri para pak kohesh e kisha me OS X Mountain Lion dhe punonte ne menyre perfekte por meqe per mua Mac ishte pak me i veshtire per shkak se nuk ke mundesine te instalosh shume programe shtese vendosa ta kaloj me Windows i beri format dhe nuk arrin ti vendose windowsin problemi im eshte se me ka fshire totalisht HD Recovery disk dhe kur e ndez ne safe mode me nxjerr nje dosje me ? qe pulson disa here te tjera me hap ekranin dhe nxjerr nje dryn dhe me kerkon pasword (une e kisha pa pasword por se cfare i beri ai dhe nuk e mban mend as ai cfare kodi i ka vene ).
Ju lutem a mund te me ndihmoni qe ta rikthej ne gjendje fillestare me Mac OS x qe kishte me nje fjale ti bej format dhe ta kthej ne gjendje fabrike .
Ju falenderoj paraprakisht .
Shkurt,shpejt sakte dhe te papertueshem te ndihmojne cdokend.....IPHONE ALBANIA  bravo stafi.