Flash i fotokamerës së iPhone 4 më ngelet i ndezur

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Flash i fotokamerës së iPhone 4 më ngelet i ndezur

Idet
This post was updated on .
Gezuar vitin e ri 2013! Iphone 4 ka nje problem i qendron gjate gjith kohes ndezur drita pas te fotografia po nuk i harxhon as bateri dhe nuk jep as efeke ne kamer! Si ka mundesi dhe si mund te kete ndodhur??
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Flash

dendi
Administrator
I ke bërë jailbreak? Kur e fikën dhe e rindezën iPhone, përsëri ngelet i ndezur flash?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Flash

Idet
Jo nuk eshte jailbreak, dhe kur e fik dhe rindez qendron perseri hapur!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Flash

dendi
Administrator
Atëherë bëji restore pasi duhet të jetë një problem i iOS.
http://www.iphonealbania.net/2012/02/kendi-fillestareve-si-te-beni-restore.html