Factory unlock by imei, ku mund ta shoh se me çfarë kompanie është i bllokuar iPhone

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Factory unlock by imei, ku mund ta shoh se me çfarë kompanie është i bllokuar iPhone

juliano28
This post was updated on .
Pershendetje!
Ku mund ta shof se cfare factory lock ka iphone im me ane te emai sepse e provova ta beja unlock tek kjo adrese www.iphoneimei.info duke vendosur imei dhe tek te dhenat e iphone me del simlock = locked dhe nuk e kuptoj se me cfare factory lock ka qene iphone im qe ta unlock.Ju lutem a mund te me ndihmoni se si mund ta gjej factory lock qe ta zhbllokoj?
Ju faleminderit.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Factory unlock by imei, ku mund ta shoh se me çfarë kompanie është i bllokuar iPhone

dendi
Administrator
Provo një herë tek imei.info
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Factory unlock by imei, ku mund ta shoh se me çfarë kompanie është i bllokuar iPhone

albani
In reply to this post by juliano28
kush ka iphone me swiscom 13 euro e zhbllokoj une a orange 45 euro kush o i interesum net um lajmrohet te psycho-banii@hotmail.com nashta nuk lejohet me bo marketing ktu po thash tju lajmroj kush o i interesum mundet edhe ne numrin e telefonit 044-782-107