Facetime dhe iMessage

classic Classic list List threaded Threaded
17 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Facetime dhe iMessage

Benit8
Pse nuk aktivizohet Facetime dhe iMessage ne iphone 4 ios 5.0.1 ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Facetime dhe iMessage

dendi
Administrator
Eshte me pagese aktivizimi i pare, rreth 30 cent ose 50 lek. Interesohu tek operatori yt, telefonoji kujdesit ndaj klientit.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Facetime dhe iMessage

Benit8
Une e kam me Gevey dhe me del aty Waiting for activation po nuk ben ? Nuk ma kerkon verifikimin qe do e dergoj mesazh silur tjerve ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Facetime dhe iMessage

dendi
Administrator
Atehere duhet ta fikesh dhe rindezesh dhe duhet te punoje, problemi eshte se ke Gevey Sim edhe duhet ta riativizosh edhe njehere simin.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Facetime dhe iMessage

Benit8
E kam provuar disa her ta ndez e ta fik por prap asgje i kam telefonuar sherbmit per klientin por as ata nuk munden te me ndihmojne ? A ka ndonje menur tjeter ta ndez ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Facetime dhe iMessage

the_lizard_king
Administrator
Provoje  disa here sepse jo gjithmone funksionon heren e pare. Plus shumë persona nuk kanë arritur ta vënë në punë. ndoshta është problem i serverave të Apple me shqiperinë ose vëndet ku facetime e iMessage nuk suportohet diretkt.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Facetime dhe iMessage

Benit8
Kam provuar shum herë por nuk me punon aty facetime aktivizohet por vetem me email kurse me numer jo dhe sa her provoj te therras me Facetime dhe nuk me ben. Shoket e mi qe nuk e kan me Gevey ju punon Facetime ? Edhe diqka tek Notification Center nuk me dalin lajmrimet e Facebookut ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Facetime dhe iMessage

the_lizard_king
Administrator
provo te aktivizosh nga setting push notice.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Facetime dhe iMessage

Benit8
I kam te aktivizuara te gjitha por prap nuk me dalin lajmerimet. Ne versionin e vjeter me dilnin tani jo qfar te bej ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Facetime dhe iMessage

the_lizard_king
Administrator
e ke instaluar Corona nga cydia, dmth versionin e fundit, sepse ka patur probleme Jailbreak me iOS 5.0.1. si me iMessage si me notifiche push.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Facetime dhe iMessage

Benit8
E kam instaluar edhe Coronen por prap nuk me vin njoftimet nga facebooku ka ndonje menur per ta rregulluar ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Facetime dhe iMessage

the_lizard_king
Administrator
Me sa po lexoj une është problem i Jailbreak si iMessage si facetime si push notice. ndoshta do ta zgjidhin ne versionet qe vijne
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Facetime dhe iMessage

Benit8
Shum interesante te disa shok te mi ju punon por ata nuk kan gevey ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Facetime dhe iMessage

the_lizard_king
Administrator
Ndoshta skane as jailbreak. Është Jailbreak qe krijon keto konflikte. gjithsesi do provoj nje her tek iphone im dhe te them nqs arrij ti aktivizoj.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Facetime dhe iMessage

Benit8
Ndoshta sjam i sigurt, ok per gjdo te re me shkruaj ketu :)
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Facetime dhe iMessage

the_lizard_king
Administrator
Kontrollova dje dhe pothuajse 90% e personave qe kane jailbreak nuk marrin notifiche push. dmth ështue problem  i Jailbreak, ndoshta së shpejti do nxjerrin nej update qe të rregulloje ketë problem.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Facetime dhe iMessage

Benit8
Ok faleminderit shum