Error 11 iTunes gjate restore

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Error 11 iTunes gjate restore

ichbin07
This post was updated on .
dua ti bej restore iphone 4 por me del error 11 si tia bej ??????????????/
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: error itunes

dendi
Administrator
1. Shkarko TinyUmbrella nga ketu
2. Hap TinyUmbrella dhe shko tek opsioni “Advanced”
3. Hiq seleksionimin e kuadratit qe thote “Set Hosts to Cydia on Exit
4. Mbylle TinyUmbrella


Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

ERRORR (11)

artbajrami
In reply to this post by ichbin07
kur dua tja bej restore iphone me del an unknown .... errorr (11) ndoqa disa guida e morra iREB por tasht me del errorr (11) me ndihmoni
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: ERRORR (11)

dendi
Administrator