Error 1015 !

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Error 1015 !

besimm
E bera restore iPhone-n tim 3G dhe me shfaqi errorin 1015 dhe me mbeti ne recovery mode, por kur ma shfaqej herave te kaluara me nje jailbreak ndizej. Provova ta bej jailbreak por nuk u be, nuk me shfaqej llogoja e UPDATING HARDISK. Provova ta bej restore me iTunes shum herë por perseri errori 1015 ! E provova me iReb por prap i njejti problem, errori 1015. Greenp0ision nuk e njeh iPhone-n per ta bere jailbreak! Cfare te bej?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Error 1015 !

besimm
Me falni, e bera restore me guiden tuaj me iReb dhe pati sukses, por tani me duhet ta aktivizoj, dhe per ta aktivizuar me duhet ta bej jailbreak. Por mua nuk me behet jailbreak, nuk me shfaqet llogoja tek UPLOADING RAMDISK ose HARDISK, sidoqofte, tani nuk mund ta bej jailbreak. Ne pc me shkon gjithqka OK gjate procesit te berit jailbreak deri ne fund, po ne iphone ndizet ekrani, behet bardhë, pastaj rri ndezur zi dhe ne kompjuter ma njehsi recovery mode.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Error 1015 !

besimm
problemi u zgjidh me redsn0w 0.9 6b6. me kte u kry me sukses