Dua të marr një iPhone 5, kërkoj një këshillë nga ju!

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Dua të marr një iPhone 5, kërkoj një këshillë nga ju!

Idet
This post was updated on .
Pershendetje! Zoteroj nje iphone 4 dhe nje iphone 4s por ham fiksuar pas nje iphone 5! A ia vlen te besh nje nderrim 2 me 1 apo 1 me 1 plus lek normal? Cila eshte rruga me e mire per te marr nje iphone 5 dhe me ekonomikja sigurisht??? Ju flm!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 5

dendi
Administrator
Tani, unë mund të them opinionin tim, por që nuk është absolut, dikush mund të arsyetojë ndryshe. iPhone 4 në gjëndje të mirë mund ta shesës tek 350€ maksimumi, ndërsa iPhone 4S tek 450€. iPhone 5 në Europë çmimi më i arsyshëm që mund ta gjesh është tek 650€, gjithmonë e kam fjalë për 16GB.

Unë personalisht do preferoja ti jepja një iPhone plus lek për të marrë një iPhone 5, pastaj nëse iPhone 4/4S janë sim -locked aty ndryshon puna pasi i bie vlera dhe mund edhe të ja vlejë një ndërrim kokë më kokë.  
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 5

Idet
Ath te dy iphonet jane factory unlock! Ku mund te gjej nje treg te pershtatshem per te blere nje iphone 5 ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 5

dendi
Administrator
Në Shqipëri për momentin e gjen në disa dyqane në Tiranë, por kushton 720€. Mund të kërkosh në internet, në ebay për më lirë.