Downgrade nga iOS 7 në iOS 6 ose iOS 5

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Downgrade nga iOS 7 në iOS 6 ose iOS 5

Daut
This post was updated on .
Pershendetje.Un e instalova ios 7,i ruajta filet shsh dhe provova disa her qe te rikthej ne 6.1.2 ose 5.1.1 por njeher me del error 3194,tash me del error 3004..telefoni mka ngelur pa ios mdel vetem connect to itunes..,nuk mundem as ne ios 7 te bej restore.si te rregullej ate te rikthej ne ios 7 te ngelet ??
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Downgrade nga iOS 7 në iOS 6 ose iOS 5

dendi
Administrator
Duhet t'i kesh ruajtur më parë çertifikatat SHSH të iOS 6.1.2 ose 5.1.1 dhe jo tani. Nëse nuk i ke ruajtur më përpara, atëherë nuk e bën dot downgrade.