Downgrade nga IOS 6.1 në 5.1.1?

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Downgrade nga IOS 6.1 në 5.1.1?

besimm
This post was updated on .
Pershendetje,

Tani qe ka dalur iOS 6.1 nuk mund ta bej me ios 5.1.1. kam provuar me iTunes me Shift-Restore por me shfaqet nje error (3194). Me redsnOw nuk behet sepse nuk i gjen blobs nga serveri dhe me kerkon qe ti gjej un, po si mund ti gjej une ata blobs. Te njejtin problem e kam me çdo version iOS 5. Cfare te bej
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Downgrade nga IOS 6.1 në 5.1.1?

dendi
Administrator
Prit të dalë një version i Redsn0w për 6.1
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Downgrade nga IOS 6.1 në 5.1.1?

besimm
E kemi kthyer ne 5.1.1 madje edhe ne 4.2.1. Por kemi probleme me rrjetin, pasi i zhbllokova vale me ultrasnow por nuk ma pranon kartelen VALA. Eshte paraqitur edhe nje problem tjeter, kur e fiki iPhone nuk me ndezet, vetem me mbetet ne logon apple.Ju lutem me ndihmoni