Downgrade IOS 6 ne IOS 5.1.1

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Downgrade IOS 6 ne IOS 5.1.1

Bekimi
Pershendetje... Separi me falni nese tema eshte hapur ne vendin e gabuar... Me duhet ndihma juaj ne kete teme.

Jam duke u munduar ta rikthej firmwerin 5.1.1 nga 6.0 ne iphone 4... Kam ndjekur disa udhezime pothuajse te njejta te sugjeruar nga persona te ndryshem, por nje gje nuk e kam te kjarte... Me thone se duhet te kem ne kompjuterin tim SHSH blobs, nese jo ne kompjuter eshte ne Cydia... Ndersa une ketu nuk kuptoj asgje. Une nuk e di nese nje file si SHSH blobs ekziston ne PCn tim, edhe nese eshte, nuk di ku ta gjej, por mua nuk me kujtohet qe i kam ruajtur me par. Pastaj qe thone se eshte ne Cydia?? Ku ta marr ate, si ta gjej? A mund te me ndihmoni ju lutem?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Downgrade IOS 6 ne IOS 5.1.1

dendi
Administrator
Çertifikatat SHSH jane gjeja themelore per te bere downgrade, pa ato nuk eshte e mundur. Manualisht ato shpetohen ne kompjuter me programe si TinyUmbrella. Nese nuk e di çfare eshte, veshtire ti kesh shpetuar ne kompjuter. Shpresa eshte qe nese ke pasur me pare iOS 5.1.1 dhe i ke bere jailbreak, Cydia mund ti kete shpetuar automatikisht.

Nese i ke te ruajtur, ne Cydia te del e shkruar me jeshile keshtu

Tani ti besoj se nuk e ke me Cydian te instaluar dhe nuk ke nga ta shohesh kete, dhe te sugjeroj te vazhdosh proçeduren e Downgrade dhe te zgjedhesh Cydia poshte seksionit blobs, kur te vije puna tek SHSH, duke shpresuar gjithmone qe te jene ruajtur automatikisht. Provoje njehere
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Downgrade IOS 6 ne IOS 5.1.1

besimm
mund ta besh downgrade edhe me redsnOw duke ndjekur kta hapa

Hapi 1: Hape redsnOw dhe shko Extras-Restore
Hapi 2: Fute pajisjen ne DFU Mode
Hapi 3: Kliko "ipsw" dhe zgjedhe ipsw-n qe do ta besh downgrade.
Hapi 4: Nese te nderprehet kliko "Remote"
Hapi 5: Prit, derisa te perfundoj.
Tani pajisja jote do te jete ne "recovery mode"
Tani duhet ta bejme jailbreak pajisjen qe te ndizet.

Kjo ishte e gjitha.