Do nderoj kompjuterin. A do ti humbas aplikacionet, kenget, filmat, librat etj qe kam tek iTunes ne kompjuterin e vjeter ?

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Do nderoj kompjuterin. A do ti humbas aplikacionet, kenget, filmat, librat etj qe kam tek iTunes ne kompjuterin e vjeter ?

elti1995
Pershendetje. Mbaj mend qe kam pare nje postimin tuaj qe fliste per kete teme, por tani qe po e kerkoj nuk po e gjej. Ju lutem te me ndihmoni. Ju faleminderit.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Do nderoj kompjuterin. A do ti humbas aplikacionet, kenget, filmat, librat etj qe kam tek iTunes ne kompjuterin e vjeter ?

dendi
Administrator
Besoj se e ke fjalën për këtë artikullin: http://www.iphonealbania.net/2012/03/si-te-sinkronizoni-nje-iphone-me-nje.html

Gjithsesi mund ti bësh edhe backup në iCloud direkt nga iPhone po të duash.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Do nderoj kompjuterin. A do ti humbas aplikacionet, kenget, filmat, librat etj qe kam tek iTunes ne kompjuterin e vjeter ?

elti1995
Ju faleminderit, ky eshte postimi qe po kerkoja. Por kam edhe nje pyetje nqs mundeni. Une tek iTunes kam aplikacione qe i kam shkarkuar kur kane qene me oferte (kur kane qene falas e tani nuk jane me) dhe tani per momentin nuk i kam ne iPhone, si psh Asphalt 7: Heat. Nqs une i bej backup iphone-it, tek backup-i ma merr mendja se kjo loje nuk eshte. Tani keto aplikacione si mund ti marr tek kompjuteri i ri ? Ju faleminderit.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Do nderoj kompjuterin. A do ti humbas aplikacionet, kenget, filmat, librat etj qe kam tek iTunes ne kompjuterin e vjeter ?

dendi
Administrator
Po nuk ka problem, ti mjafton ti kesh shkarkuar njëherë dhe mund ti marrësh falas sa herë të duash direk nga App Store. I shkorkon direkt në iPhone falas.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Do nderoj kompjuterin. A do ti humbas aplikacionet, kenget, filmat, librat etj qe kam tek iTunes ne kompjuterin e vjeter ?

elti1995
Ok. Shum faleminderit.