Cydia hapet dhe mbyllet vetë pas jailbreak iOS 6.1.2

classic Classic list List threaded Threaded
7 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Cydia hapet dhe mbyllet vetë pas jailbreak iOS 6.1.2

rronkollqaku10
This post was updated on .
Pershendetje jam nje perdorues i Iphone 3gs sapo kam bere restore dhe update ne verzionin 6.1.2 me eshte dhezur iphone por pasi bera disu update ne cydia iphone u restartua dhe filloj perseri te punonte provova te futem ne cydia programi u hapke dhe u mbyllte vet qfar duhet te bej ?

Faleminderit per Mirkuptim...
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Cydia hapet dhe mbyllet vetë pas jailbreak iOS 6.1.2

dendi
Administrator
Duhet të ketë pasur problem me ndonjë tweak ose repo që ke shtuar në Cydia. Zgjidhja e vetme është t'i bërsh restore me iTunes dhe të instalosh përsëri jailbreak.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Cydia hapet dhe mbyllet vetë pas jailbreak iOS 6.1.2

rronkollqaku10
me qfar ta aktivizoj jailbreak me redsnow apo me qfar programi tjeter ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Cydia hapet dhe mbyllet vetë pas jailbreak iOS 6.1.2

dendi
Administrator
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Cydia hapet dhe mbyllet vetë pas jailbreak iOS 6.1.2

rronkollqaku10
faleminderit shumm :)
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Cydia hapet dhe mbyllet vetë pas jailbreak iOS 6.1.2

rronkollqaku10
provova edhe me evasion edhe me snowbreez por me evasion kerkon qe iphone te jet i aktivizuar ndersa me snowbreez shkon deri ne fund te procesit per tu bere restore por ne fund del nje ikon dhe thot se iphone nuk mund te behet restore a mund te me ndihmoj dikush :(
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Cydia hapet dhe mbyllet vetë pas jailbreak iOS 6.1.2

dendi
Administrator
Po atëherë ke një iPhone sim-locked dhe e ke bllokuar kur ke instaluar iOS 6.1.2 nëse të kërkon aktivizimin me Evasi0n