Çmimi i nje iBook Mac

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Çmimi i nje iBook Mac

besnik
This post was updated on .
Saaa Kushton iBook mac G4 i Bajjtun See Po duu taa Shes Po nuk jom i infformum me Qmimett e tyre .
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Qmimi i njje iBok Mac

dendi
Administrator
Provo të kërkosh në ebay, aty ke kompjutera të përdorur dhe mund të bësh një krahasim me kompjuterin tënd për të vendosur më pas.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Qmimi i njje iBok Mac

besnik
Kuhh Gjendett ebay ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Qmimi i njje iBok Mac

dendi
Administrator
Është faqe interneti ebay.com , ebay.it , varet nga shteti.