Cili është versioni i fundit iOS për iPad 3g + wi-fi

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Cili është versioni i fundit iOS për iPad 3g + wi-fi

kiki
This post was updated on .
Persh: deshta me dit cili osht versioni i fundit per iPad 3g + wi-fi (iPad i madh pa kamer) tash per momentin e ka ios 5.1.1. cili version osht i fundit per ket ipad edhe me mujt me ba jailbreak. flm
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Cili është versioni i fundit iOS për iPad 3g + wi-fi

dendi
Administrator
Nëse është iPad 1, atëherë versioni i fundit që mund të instalosh është iOS 5.1.1 dhe mund të bësh jailbreak me këtë guidë: http://www.iphonealbania.net/2012/05/si-te-beni-jailbreak-untethered-te-ios.html