[BLEJ] iPhone 6 Space Gray 16GB – SHEMBULL NJOFTIMI

Posted by dendi dendi
      Options


Kërkoj të blej një iPhone 6 Space Gray 16GB. Duhet të jetë në gjëndje të mirë, mos të ketë gërvishje apo probleme të ndryshme dhe të funksionojë me të gjithë operatorët shqiptarë. Jam i gatshëm të shpenzoj deri në 400€.

Për të gjithë të interesuarit, mund të më kontaktoni në numrin e telefonit 06829XXXXX ose në emailin info@iphonealbania.net. Altini