Apple ID nuk më del opsioni None

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Apple ID nuk më del opsioni None

Idet
This post was updated on .
Pershendetje! Ne fillim te payment info shkrova informacion ne lidhje me karten e bankes! Sot dhe per app falas me nxjerr update te visa! Kur hyj te apple id per te ndryshuar payment te format e pageses sme del me nonne por vetem visa master? Ju faleminderit
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Apple ID

dendi
Administrator
Në fillim përpara se të nisësh regjistrimin, duhet të klikosh tek një app falas dhe të nisësh ta shkarkosh më pas të fillosh krijimin e një accounti të ri dhe do të dalë "none". Ndiq këtë guidë: http://www.iphonealbania.net/2012/07/si-te-krijoni-nje-account-apple-id-duke.html