AppStore në iOS 6.0.1 më jep një problem "cannot connect to itunes"

classic Classic list List threaded Threaded
6 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

AppStore në iOS 6.0.1 më jep një problem "cannot connect to itunes"

metig
This post was updated on .
Kam iphone 4 6.0.1 edhe kur po du me qel appstore aty te TopCharts pom del cannot connect to itunes e aty tjerat search, update ato pom bojn veq topcharts jo?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: AppStore në iOS 6.0.1 më jep një problem "cannot connect to itunes"

dendi
Administrator
Këtë problem ta ka dhënë direkt mbasi i ke bërë update në iOS 6.0.1?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: AppStore në iOS 6.0.1 më jep një problem "cannot connect to itunes"

metig
Jo jo prom veq mdul per tparen her
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: AppStore në iOS 6.0.1 më jep një problem "cannot connect to itunes"

dendi
Administrator
Provoje njëherë ta fikësh dhe rindezësh iPhone, nëse nuk rregullohet mund të duhet të bësh një restore ose të presësh iOS 6.1 që pritet të dalë në fund të këtij muaji.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: AppStore në iOS 6.0.1 më jep një problem "cannot connect to itunes"

metig
e a pritet qe ios 6.1 te ket jailbreak untethered?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: AppStore në iOS 6.0.1 më jep një problem "cannot connect to itunes"

dendi
Administrator
Kështu flitet, por duhet të presim sa të dali për të pasur më shumë informacion.