App për të telefonuar dhe dërguar mesazhe pa para

classic Classic list List threaded Threaded
6 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

App për të telefonuar dhe dërguar mesazhe pa para

pulatula
This post was updated on .
a ka nai program qe mundesh me ba thirrje pa pare os sms pa pare ne kosov
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: ndihme!

the_lizard_king
Administrator
Për thirrje ke viber, ndersa per sms ke Whatsapp
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: ndihme!

pulatula
faliminderit po ne kto dy programe nuk mundesh me komuniku pa i pas edhe te tjert kto programe (viber ,whatsapp) une e pata qellimin qe ne cdo numer edhe cdo kund ne bote me komuniku
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: ndihme!

dendi
Administrator
Nuk ka një program të tillë, por mund të provosh për shembull Yuilop që duke mbledhur disa kredite bonus të ofron minuta dhe mesazhefalas për gjithë botën. http://www.iphonealbania.net/2013/01/yuilop-telefonate-dhe-sms-falas-drejt.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: ndihme!

pulatula
Po a ka ndonje VoIP qe mund Te blesh credite permes ndonje cracker-i me cydia
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: ndihme!

dendi
Administrator
Jo nuk është e mundur një gjë e tillë