App Store crash pas update në iOS 6

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

App Store crash pas update në iOS 6

arlindkafeja
This post was updated on .
Pershendetje,

kam instaluar IOS 6 te iphone 3gs, por kur futem te app store dhe pastaj purchased atehere app store ndal se funksionuari dhe mbyllet.
Si mund ta zgjidh kete problem?

Faleminderit
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: APP STORE

dendi
Administrator
Ndodh tek ndonjë iPhone kjo gjë është një bug iOS që ndodh me disa aplikacione dhe jo të gjitha. Këshilla është të presësh versionin iOS 6.0.1 nëse kjo gjë ndodh rrallë, por nëse App Store e bën shumë shpesh këtë problem atëherë zgjidhja është ti bësh restore në DFU Mode dhe duke mos përdorur një backup të vjetër pas do të rikthehej ky problem.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: APP STORE

arlindkafeja
edhe versioni 6.0.1 nuk beri asnje gje :(
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: APP STORE

dendi
Administrator
Po ta bën për çdo aplikacion apo për ndonjë të veçantë?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: APP STORE

dendi
Administrator
Të sugjeroj ta provosh njëherë edhe në këtë mënyrë: Mbaj të shtypur butonin on/off dhe njëkohësisht edhe butonin Home për rreth 10 sekonda, deri sa të shohësh logon e Apple. Injoroje  të shkruajturën "slide to power off" dhe lëre sistemin të bëjne reboot. Shikoje nëse funksionon kjo mënyrë!