Aplikacioni "Music" me shkakton crash shpesh here

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Aplikacioni "Music" me shkakton crash shpesh here

elti1995
Sa here qe hap aplikacionin "Music" dhe degjoj muzik, iphone-i me ngadalsohet, ose me ben crash aplikacioni, ose ben vete respring iphone-i, ose ekrani ngec e nuk pergjigjet me. Ju lutem te me ndihmoni.

Ju faleminderit.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Aplikacioni "Music" me shkakton crash shpesh here

dendi
Administrator
Nëse ke bërë jailbreak, atëherë problemi mund të jetë ndonjë tweak që ke instaluar që krijon konflikt. Provoje t'i fshish një nga një për të kuptuar se kush të jep këtë problem. Përndrysh nëse nuk ke bërë jailbreak, atëherë nuk është shumë normaje dhe të këshilloj ta lidhësh me iTunes dhe t'i bësh restore dhe besoj se do të zgjidhet.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Aplikacioni "Music" me shkakton crash shpesh here

elti1995
Ky problem me filloi  kur instalova nje tweak ne lidhje me muziken, por me pas e hoqa dhe ky problemi vazhdoi. Cfar mendoni se po  shkakton tani?

Ju faleminderit.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Aplikacioni "Music" me shkakton crash shpesh here

dendi
Administrator
Provo t'i fshish të gjithë tweak-et dhe repot pirate që ke shkarkuar dhe bëji një reboot.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Aplikacioni "Music" me shkakton crash shpesh here

elti1995
Shkarkova ate aplikacionin "Track 8" dhe jam ne rregull tani. Shum Faleminderit gjithsesi.