Aplikacione

Gjithçka mbi aplikacionet e App Store dhe Cydia për iPhone.
12
Topics (42)
Replies Last Post Views Sub Forum
购买英国文凭/英国毕业证认证|Essex学位证书|Q/微diploma899/埃塞克斯大学毕业证成绩单/一手留信网认证University of Essex diploma by euxxnifh
0
by euxxnifh
购买办理美国毕业证书 制作北卡罗来纳大学教堂山分校毕业证成绩单Q代办微信770882133制作UNC毕业证成绩单真实学历学位认证代办高仿毕业证代办教育部学历学位认证使馆认证归国人员证明,留信网认证 The University of North Carolina at Chapel by hemafac017
0
by hemafac017
高仿做假加拿大WUS毕业/证书q薇770882133办理温莎大学毕业/证成绩单,代办WUS真实学历认/证.录取通知书.真实使馆及教育部学历认证.在读证明University of Windsor by heweih017
0
by heweih017
高仿做假加拿大SFU毕业/证书q薇770882133办理西蒙菲莎大学毕业/证成绩单,代办SFU真实学历认/证.录取通知书.真实使馆及教育部学历认证.在读证明Simon Fraser University by jiangyixwoai0017
0
by jiangyixwoai0017
Help me. by Edisonleskaj
0
by Edisonleskaj
Problem me Update ne Appstore by CledyWest
0
by CledyWest
Probleme App Store
[New Game] Watch out Eggy by rajonbuzz
0
by rajonbuzz
Aplikacione App Store
Pyetje mbi cheet e lojrave me pagese by Rezart86
1
by dendi
Lojëra për iOS
problem me UPDATE ne app store !!! by Arber
1
by dendi
Probleme App Store
Navigator falas per iPhone 3GS by fatmiri
1
by dendi
Aplikacione App Store
Si të shkarkojmë paketën iWork falas. by Sirio Berati
0
by Sirio Berati
Aplikacione App Store
Me eshte fshehur programi i facebookut pasi i bera update! by klevilucky
1
by dendi
Probleme App Store
App për të telefonuar dhe dërguar mesazhe pa para by pulatula
5
by dendi
Aplikacione App Store
Si të krijoj një account falas App Store? by Gjenti
1
by dendi
Probleme App Store
Program qe te beje te mundur hapjen e formateve te shkruara nga microsoft office by Nikolin
1
by dendi
Aplikacione App Store
Create apps by Nikolin
1
by dendi
Aplikacione App Store
Dua të shkarkoj "Files App" free. by Maltino
5
by dendi
Aplikacione App Store
iMedia share nuk punon në iPhone 4! by albanian1
4
by albanian1
Aplikacione App Store
Probleme me njoftimet e Viber në iPhone 3g me whitedor ios 3.1.3 by desa
4
by desa
Aplikacione App Store
Lojra per iPhone strategji by Ndriqim
1
by dendi
Lojëra për iOS
Aplikacioni 360 panorama by artbajrami
1
by dendi
Aplikacione App Store
Problem me Whatsapp by Cledy West
1
by dendi
Probleme App Store
Probleme me shkarkimin e aplikacioneve nga App Store by LeDioN
2
by LeDioN
Probleme App Store
File te fshehura. by FiTi
1
by dendi
Aplikacione App Store
Whats app problem by daba97
2
by daba97
Aplikacione App Store
Best Music & Video Player for iPhone by redesign
0
by redesign
Aplikacione App Store
App Facebook problem me fshirjen e komenteve by Bledi
7
by Bledi
Aplikacione App Store
Probleme me shkarkimin e aplikacioneve nga App Store, më shfaqet një tabel për sigurinë e Apple ID! by Bledi
1
by dendi
Aplikacione App Store
iAlbania Mobile (iPhone Albania Mobile) by Cledy West
4
by Cledy West
Aplikacione App Store
Program per te ruajtur dokumenta word ne iPhone by ani
1
by dendi
Aplikacione App Store
Whatsapp -Ipod 3th generation by agondaku
1
by dendi
Aplikacione App Store
Si të instaloni Çertifikatat In-Appstore.com dhe DNS by dendi
0
by dendi
Aplikacione App Store
A mund te instalohet iMovie ne iOS 4.x by ichbin07
1
by dendi
Aplikacione App Store
Probleme me shkarkimin e aplikacioneve nga App Store by burim_zh
8
by burim_zh
Probleme App Store
Ku mund ta gjej lojen Biliardo G? by Bledi
6
by dendi
Lojëra për iOS
12