Aplikacione App Store

Diskutojmë për aplikacionet e disponueshme në App Store
Topics (26)
Replies Last Post Views
[New Game] Watch out Eggy by rajonbuzz
0
by rajonbuzz
Navigator falas per iPhone 3GS by fatmiri
1
by dendi
Si të shkarkojmë paketën iWork falas. by Sirio Berati
0
by Sirio Berati
App për të telefonuar dhe dërguar mesazhe pa para by pulatula
5
by dendi
Program qe te beje te mundur hapjen e formateve te shkruara nga microsoft office by Nikolin
1
by dendi
Create apps by Nikolin
1
by dendi
Dua të shkarkoj "Files App" free. by Maltino
5
by dendi
iMedia share nuk punon në iPhone 4! by albanian1
4
by albanian1
Probleme me njoftimet e Viber në iPhone 3g me whitedor ios 3.1.3 by desa
4
by desa
Aplikacioni 360 panorama by artbajrami
1
by dendi
File te fshehura. by FiTi
1
by dendi
Whats app problem by daba97
2
by daba97
Best Music & Video Player for iPhone by redesign
0
by redesign
App Facebook problem me fshirjen e komenteve by Bledi
7
by Bledi
Probleme me shkarkimin e aplikacioneve nga App Store, më shfaqet një tabel për sigurinë e Apple ID! by Bledi
1
by dendi
iAlbania Mobile (iPhone Albania Mobile) by Cledy West
4
by Cledy West
Program per te ruajtur dokumenta word ne iPhone by ani
1
by dendi
Whatsapp -Ipod 3th generation by agondaku
1
by dendi
Si të instaloni Çertifikatat In-Appstore.com dhe DNS by dendi
0
by dendi
A mund te instalohet iMovie ne iOS 4.x by ichbin07
1
by dendi
program muzikor by ani
10
by the_lizard_king
Aplikacione me te mira (App Store) by theshqiprons
2
by theshqiprons
Viber nuk me funksionon by Bledi
4
by Jimmy
Safari Live gjithcka by Bledi
2
by Bledi
Lock by bobby
4
by bobby
GarageBand by bobby
1
by dendi