Aktivizimi i iPhone 4 pa kartë origjinale!

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Aktivizimi i iPhone 4 pa kartë origjinale!

Emiljano
This post was updated on .
Pershendetje!

Kam bere update te iPhone 4, por ai eshte i bllokuar dhe tani nuk e aktivizoj dot sepse me kerkon karten me te cilen eshte e bllokuar.
Si mund te bej aktivizimin e kartes ?

Faleminderit
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Aktivizimi i iPhone 4

dendi
Administrator
Duhet patjetër karta origjinale për ta aktivizuar, ose mund të bësh jailbreak për ta aktivizuar por nuk do ta njohë kartën sim nëse e ke të bllokuar. Këto janë zgjidhjet. http://www.iphonealbania.net/2012/07/unlock-zgjidhjet-e-mundshme-per.html