A mund të zhbllokoj iPhone 5 të ardhur nga Amerika?

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

A mund të zhbllokoj iPhone 5 të ardhur nga Amerika?

Albania
This post was updated on .
Pershendetje, Nje mikut tim dhe mua na ka lindur nje ide qe besoj mund te funksionoj ,

Si e dim te gjith Iphone ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes kushton $600-$700 dhe nese je shtetas Amerikan mund ta blesh dhe me kontrat qe kushton $199 , atehere nese e blejme nje iphone 5 dhe japim leket e garancis se kontrates dhe mbas 1 jave ate iphone e deklaron te humbur , ke te drejt te maresh nje iphone tjeter 5 dhe te japesh leket e garancis $199 , dhe iphone qe deklarohet i humbur nuk punon me ose neqeoftese do deklaron qe me humbi nuk dua me iphone dhe ai iphone nuk funksionon me ne amerik


DO TE DOJA TE ME KORIGJONIT NESE KAM THEN NDONJE GJE GABIM

----> Pyetja ime per ju eshte nese e marim ate iphone qe nuk punon me ne Amerik dhe e sjellim ne shqiperi a punon ai ketu dhe a ka ndonje mundesi zhbllokimi ketu ne shqiperi po flasim gjithmon po kete Iphone qe nuk do te punoj me ne Shtetet e Bashkuara

Faleminderit
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: A MUND TE ZHBLLOKOJ UNE IPHONE 5 TE ARDHUR NGA AMERIKA?

dendi
Administrator
Atëherë, problemi është se duke e deklaruar të humbur ato mund ta vendosin iPhone në listën e zezë dhe në këtë mënyrë ato bllokojnë IMEI dhe nuk funksionon në asnjë shtet, jo vetëm për Amerikën! Ka disa faqe online që ofrojnë zhbllokimin edhe të iPhone 5 me disa kompani, si prsh: OfficialiPhoneUnlock.co.uk,  Cutyoursim dhe Allgsmunlock. Por në përgjithëse flitet për iPhone që janë me kontratë dhe jo të bllokuar ose denoncuar!

Këtë gjë që thua ti, ne nuk e kemi provuar personalisht dhe nuk mund të kthejmë një përgjigje të sigurtë. Shpresojmë që këtë temë ta lexojë edhe dikush tjetër që mund të ketë më shumë informacion.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: A mund të zhbllokoj iPhone 5 të ardhur nga Amerika?

Kenshiro
In reply to this post by Albania
E kam provuar dhe funksionon edhe nqs iphone eshte ne blacklist!! gjate procesit te zhbllokimit ne nje nga keto faqet qe ofrojne zhbllokim te behet pyetja nqs iphoni esht ne blacklist apo jo. bashke me 1 shok morem 1 iphone 5 nga AT&T dhe e deklaruam te humbur. normalisht do e kene futur ne blacklist... e zhbllokuam me 18$ dhe iphone esht funksional :D