A mund të instaloj më të ri se iOS 3.1.3?

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

A mund të instaloj më të ri se iOS 3.1.3?

b|g bo0s|
This post was updated on .
pershendetje vllazni.
jom i ri  forum desha me bo ni pytje
ni iphone 3gs so ka bon as  viber as fb as sen se e ka verzionin 3.1.3
a muj me ndryshu verzionin do po thojn smunesh sdi pse aty te settings num osht update weq pej pc a muj me bo verzio  mat ro qe mem  bo
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: ndihm iphone 3gs verzion

dendi
Administrator
Lidhe me iTunes me kompjuterin dhe bëji update, do të instalohet versioni 6.1.3 që është versioni më i ri që mund të instalosh!