A mund të aktivizoj një iPhone të bllokuar me Apple ID?

classic Classic list List threaded Threaded
6 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

A mund të aktivizoj një iPhone të bllokuar me Apple ID?

klevilucky
This post was updated on .
Prsh iphone albania mund te me thoni a ka ndonje mundesi per te zhbllokuar nje iphon 5,por qe eshte i bllokuar me apple id?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

prsh

jacedoni
Kur mund te dali ndonje program per te caktivizuar Apple ID se me kerkon apple ID per ta activizuar
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: prsh

dendi
Administrator
Duhet të kesh patjetër password-in dhe Apple ID-në me të cilën është aktivizuar iPhone për herë të parë, pasi nëse opsioni "Find my iPhone" është i aktivizuar, nuk mund ta zhbllokosh dot iPhone-in!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Iphone 4s

Mario
In reply to this post by klevilucky
Pershendetje. Kam mbleur nje iphone 4s  350$ ne greeqi e cila eshte e vjedhur. Tashi me kerkon nje Apple ID edhe un nuk di se cfar dujet te boj per te hap telephonin. Ju lutem me ndimoni .
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 4s

dendi
Administrator
E kemi shpjeguar më mirë në këtë artikull: http://www.iphonealbania.net/2014/04/iphonealbania-genius-15-mund-te.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: A mund të aktivizoj një iPhone të bllokuar me Apple ID?

Paranormal Attack
In reply to this post by klevilucky
shiko kete faqen doulci.net