A ka rendesi se si eshte i zhbllokuar Iphone?

classic Classic list List threaded Threaded
6 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

A ka rendesi se si eshte i zhbllokuar Iphone?

gerikolgega
Kam marre vesh keto kohet e fundit se nje iphone po nuk qe i zhbllokuar fabrike nuk ja vlen, sidomos kur eshte me chip. A mund ti mi shpjegoje njeri keto zhbllokimet e iphonit se tashme kam merak te blej nje iphone ngaqe nuk eshte i zhbllokuar fabrike????
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: A ka rendesi se si eshte i zhbllokuar Iphone?

dendi
Administrator
Si rregull iPhone me chip blihet për të kursyer para, pasi kushton pak më lirë dhe po të tregohesh i kujdesshëm që të mos i bësh update iOS, mund ta përdorësh pa problem. iPhone që janë me chip, mund t'i dallosh tek vendi ku vendoset karta sim, pasi aty kanë një chip, pa atë iPhone nuk ka valë fare.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: A ka rendesi se si eshte i zhbllokuar Iphone?

gerikolgega
Po persa i perket asaj qe thone se zhbllokimet me IMEI jane bllokuar na apple dhe budalliqe te tjera keshtu?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: A ka rendesi se si eshte i zhbllokuar Iphone?

dendi
Administrator
Zhbllokimi me Imei është më i sigurti, vetëm nëse janë në listën e zezë të Apple dhe të denoncuar nuk mund të zhbllokohen dot.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: A ka rendesi se si eshte i zhbllokuar Iphone?

ermir
pershendetje po nqs esht ne listen e zez kur duam ti bejm unlock me an te imei lekek kthehen mbrapsht.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: A ka rendesi se si eshte i zhbllokuar Iphone?

dendi
Administrator
Si rregull t'i kthejnë mbrapsht nëse është serioze kompania që bën unlock!