A ka dale gevey per te zhbllokuar iPhone 4S?

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

A ka dale gevey per te zhbllokuar iPhone 4S?

drilon
This post was updated on .
pershendetje, po du mi dit a keni mundesi ta zhbllokoni nje iphone 4S sepse valet nuk i punoin GSM, dmth, a ka naj gevey ose diqka qe e zhbllokon kete paisje.
iPhoni eshte i sjellur nga jasht dhe eshte i ber vetem per nje operator.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: gevey per 4S

dendi
Administrator