Forum iPhone Albania

Komuniteti i parë shqiptar i dedikuar botës Apple
Subcategories Topics Posts Last Post
Si funksionojnë diskutimet, si të bëni një pyetje, si të hapni një temë të re? Pyetjet duhet të bëhen në seksionin përkatës që të marrin përgjigjen e duhur! 5 6
by Skerdi dinoshi
Diskutime për çdo gjë që ka të bëjë me iPhone! 300 1260
by Galip
iOS
Probleme, Bug, Error. Këtu mund të diskutoni mbi të gjitha llojet e iOS
51 222
by pavii
Gjithçka mbi aplikacionet e App Store dhe Cydia për iPhone. 38 131
by Edisonleskaj
Probleme me iTunes? Ky ështi vendi i duhur për të kërkuar ndihmë 28 122
by Wlee2060
Guida për të bërë jailbreak dhe të gjitha pyetjet dhe problemet tuaja
74 280
by willieaames
Diskutime rreth metodave dhe problemeve të ndryshme për zhbllokimin e iPhone
Sub-Forums: Gevey Sim
78 291
by startx
Diskutime dhe kërkesa të ndryshme mbi guidat e iPhone Albania 16 55
by Ndriqim
Gjithçka qe ka te beje me Cydian
90 376
by lucyll
Seksion i dedikuar diskutimeve të ndryshme mbi iPad
12 34
by dendi
Diskutime të ndryshme mbi iPod Touch
7 28
by geniahd
Mac
Diskutime mbi kompjuterat Macintosh
13 29
by korabS
Diskutime rreth iCloud, rreth përdorimit dhe problemeve të ndryshme! 2 7
by Lani
Këndi i njoftimeve, këtu mund të propozoni një pajisje Apple për shitje apo të kërkoni një të tillë për ta blerë. 4 4
by Lind66
Diskutojmë këtu për të gjithë aksesorët për iPhone, iPad, iPod e Mac. 1 4
by dendi
Ky është seksioni për zhvilluesit e aplikacioneve ku të diskutojmë dhe të mësojmë si të krijojmë një aplikacion. 1 2
by dendi
Jeni të ri në komunutetin tonë dhe doni që të njiheni? Prezantohuni këtu. 37 59
by bledars
Ky është seksioni ku mund të flisni për çfarë të dëshironi. 11 23
by frensiti
Doni të na pyesni për diçka? Doni të na propozoni diçka interesante për të përmirësuar faqen tonë? Na shkruani. 11 18
by jakea
There are many reasons that may cause your iPhone X to lose SMS. You may have wrongly deleted it, or you accidentally report your message to garbage, and then all of a sudden your information has disappeared. So, we have a way to solve this problem. We will help you recover deleted text messages... 1 1
by yesuan
Si mund te bej downgrade snapchatin ndonje metode nese ka mundesi ?Falemenderit per mirkuptimin 0 0
by iphoneSE